Tarieven en Regels binnen de praktijk

Wat kost een behandeling:

Acupunctuur en/of Tuina massage behandeling kost 55,00€ per behandeling. Deze word door uw zorgverzekeraar vergoed mits u voor acupunctuur verzekerd bent!Acupunctuur en/of Tuina massage 5 beurten regeling kost 165,00€ en is een jaar geldig. Dit is een tegemoetkomende regeling voor mensen die niet voor acupunctuur verzekerd zijn,deze kunt u dan ook niet bij uw zorgverzekering indienen.

De Behandelaar van Acupunctuur & Tuina massage praktijk Qi-Beau houdt zich het recht toe om ten aller tijden de  behandeltarieven onaangekondigd te wijzigen!

Acupunctuur factuur:

Na afloop van de behandeling krijgt u een factuur met het te betalen bedrag per mail thuis gestuurd, deze kunt na de behandeling contant betalen of later per bank overmaken. Als u per bank betaald dan dient als bewijs hiervoor te tekenen! De betaling van het factuur dient uiterlijk binnen 2 weken na de behandeling te zijn voldaan.

De 55,00€ factuur kunt u dan via de site of app van uw zorgverzekering declareren. 

De 165,00€ factuur deze kan men niet indienen bij de zorgverzekering.Deze 5 beurten zijn 1 jaar geldig na aanvraag en zijn alleen geldig voor de hierboven genoemde persoon. 

Zorgverzekeraars

De meeste aanvullende pakketten van zorgverzekeraars vergoeden acupunctuur behandelingen, u bent echt zelf verantwoordelijk om dit na tevragen bij uw zorgverzekeraar, uw acupuncturist is niet gemachtigd om uw zorgpolis voor u in te zien.

Beroepsvereniging

Uw acupunctuur en tuina massage behandelaar van praktijk Qi-Beau is aangesloten Beroepsverzekering www.Zhong.nl  waardoor u er vanuit kan gaan dat de kwaliteit op alle vlakken binnen de praktijk gecontroleerd, gewaarborgd, en verzekerd zijn.

Klachten

Voor klachten over zaken binnen de praktijk wend u zich het best eerst tot de behandelaar, komen beide partijen er dan niet uit dan kunt u zich als nog wenden tot  

www.kab-klachten.nl

Let op!

Behandelingen kunnen tot 24 uur voor de geplande afspraak telefonisch kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd, word er geannuleerd binnen de 24 uur dan zal de afspraak in rekening gebracht worden.

Let op!

U heeft geen verwijzing van uw Huisarts of specialist nodig om een afspraak te maken voor acupunctuur or Tuina massage behandeling.